92% en 23%!?

Een offerte bij BLOKX.NU aanvragen is heel simpel en is in 92% van de gevallen ruim 23% goedkoper dan uw huidig pakket.

Voor een offerte hebben wij een overzicht van uw huidig verzekeringspakket nodig. Hoe meer detail hierbij zichtbaar is, hoe preciezer BLOKX.NU de offerte voor u kan maken. Maar gaat dit voor u nog een stapje te ver, dan volstaat ook een overzicht waarbij u aan geeft welke verzekeringen u in uw offerte wenst. Met alleen uw naam, adres, PC en woonplaats en uw geboorte datum, kan BLOKX.NU een eerste globale opzet maken! Probeer ons gewoon eerst eens uit.

Een offerte is bij BLOKX.NU altijd vrijblijvend en wij werken er hard aan om ook u te overtuigen dat samenwerken met BLOKX.NU echt een positieve verandering is.

Via de App of via mail horen wij graag van u.

Onze App!

BLOKX.NU heeft met ingang van 1 januari 2018 voor u werkelijk een schitterende App beschikbaar. De App heet BLOKX.NU, hoe kan het eigenlijk ook anders. De App is zowel voor de iPhone als voor Android beschikbaar en gewoon in uw de App store te downloaden; gewoon kosteloos natuurlijk!

De mogelijkheden met de App zijn bijna eindeloos. Een schade melden, contact met uw aanspreekpunt opnemen, een notificatie ontvangen als er een bericht voor u klaar staat, maar ook een eigen beveiligde omgeving is aanwezig. Kortom te veel om op te noemen!

Download onze App en probeer het zelf uit.

100% tevreden

Draai uw scherm of gebruik a.u.b.
een groter scherm.